İngiltere merkezli LIVCON, kişisel gelişimin temel taşlarını oluşturan NLP, Koçluk, Quantum ve Hipnoz gibi kavramlarda uzman yabancı ve Türk eğitmenlerle bütünsel ve uluslar arası standartlarda eğitimler vererek kişisel gelişim profesyonelleri yetiştiriyor. Bugüne kadar binlerce kişiye yeni kariyer yolları açan LIVCON, Adana- Mersin Temsilciliği aracılığı ile şimdi Adana ve Mersin’de.

Ücretsiz olarak düzenlenen seminerlerde LIVCON CEO’su Metin Çınaroğlu ve Türkiye Başkanı Ayşegül AKŞAK’ın sunumları ile hem kişisel gelişim ile ilgili aklınızdaki sorulara cevap bulacak hem de kariyeriniz için yepyeni bir adım atabileceksiniz. Ücretsiz olarak düzenlenen seminerlerde Çukurovalı tüm katılımcılar muhteşem bir kişisel gelişim yolculuğuna çıkacak.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) yaptıkları basın toplantısı ile çalışmaları hakkında bilgi veren Livcon Ceosu Metin Çınaroğlu, Türkiye Başkanı Ayşegül Akşak, Kurumsal İletişim Uzmanı Başak Kaytan ile Adana ve Mersin Temsilcileri Nuray Yılmaz ile Funda And Adana’daki hedeflerini anlattılar.

LIVCON'un 13 yıldır Türkiye’de Kişisel Gelişim Profesyonellerine liderlik ettiğini belirten Metin Çınaroğlu, "LIVCON, İngiltere - Londra merkezli yönetilen, Türkiye ve birçok ülkede faaliyet gösteren, “Kişisel Gelişim Profesyonelleri” yetiştiren, iş modelleri çözümleri ve uluslararası sertifikasyon, diploma sunan bir kurumdur. “Kişisel Gelişim” dünyasındaki baş döndürücü ilerleme ve gelişmeleri Türkiye’ye getiren, benzersiz Türkiye deneyimiyle harmanlayabilen LIVCON, alanında takip edilen bir firmadır. Türkiye’nin birçok bölgesinde temsilcilikler açan LIVCON, global bilgiyi yerel şartlara uyarlama başarısıyla adından söz ettirmektedir. LIVCON sayesinde siz de dilediğiniz konuda dilediğiniz formasyonla yaşam koçluğundan yönetici, sanatçı, spor, öğrenci koçluğuna, aile, ilişki danışmanlığından liderlik, motivasyon eğitimlerine kadar birçok alanda “Kişisel Gelişim” sektöründe yer alabilirsiniz." dedi.

Türkiye Temsilcisi Ayşegül Akşak ise LIVCON'un Kişisel Gelişim Profesyonelleri”nin buluşma noktası olduğunu vurgulayarak, "LIVCON,  bugün binlerce eğitmenin duvarında gururla taşıdığı uluslararası sertifikaları, yine uluslararası standartlardaki eğitimleri, eğitmenlerine verdiği yüksek kalitede destekle Türkiye’de kişisel gelişimin önderliğini yapıyor. Dünya’da alanındaki ilerlemelere göre durmaksızın yenilenen eğitim programları yüzlerce saatlik DVD çekimleri ve örgün eğitimlerle alanında tek ve rakipsiz. Türkiye’nin dört bir yanında açılan ve açılacak olan LIVCON temsilcilikleri tüm Türkiye’ye hizmet götürüyor. LIVCON İngiltere, Türkiye ve çok yakında faaliyete girecek diğer uluslararası ofislerinde dünyanın lider kişisel gelişim merkezleri haline gelmek için durmaksızın çalışıyor. Çünkü Türkiye’de kişisel gelişim LIVCON’la başlıyor. "diye belirtti.

Adana ve Mersin temsilcisi Nuray Yılmaz ise LIVCON'a Adana'da ihtiyaç olduğunu hissettikleri için temsilcilik aldıklarını ifade ederek, "LIVCON'la Adanalılar yaşamlarında imkansızın, zorun olmadığını hissedecekler. Türkiye'nin her bölgesinde LIVCON'a ihtiyaç var, Adana'daki bu eksikliği Funda And ile birlikte gidermeye çalışacağız." Şeklinde konuştu.