Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İşletme bölümünün düzenlediği “Leaders Talk” etkinliğinin bu ayki konuğu Mehmet Tevfik Nane oldu. Çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte başarılı yönetici öğrencilere kariyerleri ile ilgili öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Girişimci olmanın ve ilişkilerde samimi olmanın önemini belirten Nane, “Gaziantep’te meşhur bir söz vardır: Adam adama gerek şeklinde. İnsanın kalbini kırmak kolay, kalp kazanmak ise zahmetli ve uğraştırıcıdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de hava ulaşımını kullanan yolcu sayısının yaklaşık 11 milyon olduğunu belirten Nane, “Türkiye’nin havacılık sektöründe kendi potansiyeli oldukça yüksek. 2023 hedeflerinden birisi 50 milyon turist sayısına ulaşmak. Şu anda bu rakamın 10 milyon gerisindeyiz. Bu hedef gerçekleştiğinde hava ulaşımı sağlayan Türk şirketlerinin de yolcu sayısı artacak” dedi.

Mehmet Tevfik Nane’ye katıldığı “Leaders Talk” etkinliğinin sonunda Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kurtaran tarafından plaket, İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Efe Efeoğlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.