27 gün boyunca İstasyon Meydanında devam eden Demokrasi Mitingine gelen vatandaşlarımızın yeme, içme ve ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması için Yüreğir Belediyesi çalışanlarının seferber olduğunu belirtti.

 Adanalı vatandaşların hiç bir karşılık beklemeden milli iradeye ve seçilmiş hükümete destek olmak amacıyla meydanlara inerek darbe girişiminde bulunmak isteyenlere en güzel cevabı tüm Türkiye olduğu gibi Adana'da da meydanlarda verdiğini belirten Başkan Çelikcan ''Halkın gücü tankın gücünü yenmiştir. Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle omuz omuza verip tarihe yeni bir sayfa açmıştır.

 Hiç bir güç milletimizin gücünün önüne geçemez. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen darbeciler ve destekçileri milletimizden büyük bir tokat yemiştir.  27 gün boyunca Yüreğir Belediyesi çalışanlarımız gündüz işinde gece ise nöbetlerini sürdürüp, istasyon meydanına gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için çalıştılar. Bu kutlu mücadelede emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Türk milleti, ne kadar asil bir millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Biz bu yüce milletimize ne yapsak azdır.' dedi.

Türkiye'nin huzuruna, demokrasisine, barışına kurşun atanlara Türk Milletinin canı pahasına geçit vermediğini belirten Başkan Çelikcan ''Bu kutlu mücadele de şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.' şeklinde konuştu.