Yaklaşık 60-70 ayrı sokakta yapılacak asfalt çalışması ile 60 bin metrekare yol  asfaltlanmış olacak.

Adana’nın yaklaşık 25 yıllık yerleşim birimi olan ve Yüreğir ilçesinin bir mahallesi iken 2009’da Sarıçam’a bağlanan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde onlarca sokak asfaltla buluştu.  185 Sokakta başlayan asfalt çalışması nedeniyle Başkan Ahmet Zenbilci, çalışmaları yerinde takip etti. Burada mahalle sakinleri ile de sohbet  eden Başkan Zenbilci, “ Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde yolların asfaltlanmasına başladık. Hayırlı uğurlu olsun. Burada yaptığımız yol çalışması hedefimizin  çok ötesinde gerçekleşiyor. Olsun mahalle sakinleri bu hizmetin en iyisini hak ediyordu. Biz de vermiş olduğumuz sözün yerine getirilmesinden dolayı mutluyuz.“ dedi.

Bu arada mahalle sakinleri de Başkan Ahmet Zenbilci’ye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler: Mahalleli vatandaşlar, “Yapılan hizmetin iyisi kötüsü olmaz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisini seviyoruz. Sürekli halkla beraber. En çok da halkın içinde olmasından sürekli bizim ziyaretimize gelmesinden mutlu oluyoruz.” Diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin yeni yerleşim alanı olarak bilinen güney doğu bölgesinde bulunan yaklaşık 60 sokak kaldırım ve yol asfaltlanması yapılıyor. Bu alışmaların ardından asfalt çalışmaları İncirlik Kemalpaşa mahallesinde devam edecek.