ALİ UTKU DA TRİBÜNDE

İki takım arasında 5 Ocak Stadyumu’nda oynanan ve Mürvet Sezer’in yönetmiş olduğu mücadelede duygu dolu anlar yaşandı. Dün oğlu Ali Utku Yücel’i toprağa veren gazeteci Kemal Yücel, karşılaşmayı tribünden seyrederken, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un Utku’ya hediye ettiği Adana Demirspor formasını da yanında getirdi. Boş koltuklardan birine formayı bırakıp, yanına da karanfiller dizen Yücel’e meslektaşları da destek verdi.

 

“KALBİMZDESİN ALİ UTKU”

Tribünde Ali Utku için pankartlar da açıldı. Kuzey kale arkasında açılan dev pankartta Utku’nun fotoğrafı ile birlikte ‘Mutluluk Mavi Çocuk Oynardı Bahçemizde Kalbimizdesin Ali Utku’ ifadesine de yer verildi. Tribünde açılan bir başka pankartta ise; ‘Ali Utku Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor’, ‘Yaşanmadan Geçen Yıllar Utansın Ali Utku’, ‘Kalbimizdesin Ali Utku’ ifadeleri yer aldı.

 

“ACIM BİR NEBZEDE OLSA AZALDI”

Adana Demirsspor’un önemli taraftar topluluklarından biri olan ‘Mavi Şimşekler’in bulunduğu tribünde de açılan dev pankartta, şu ifade kullanıldı; ‘Sen Küçüksün Ölemezsin Mavi Çocuk Tribündesin’. Taraftar maç öncesinde; ‘Taraftar Seni Unutmayacak’, ‘Ali Utku Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor’ sloganları da attı. Baba Kemal Yücel, söz konusu tablo karşısında duygulanırken, “Acım bir nebze de olsa azaldı” dedi.

 

KARŞIYAKA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İzmir temsilcisi Karşıyaka da ‘Melek Yüzlü Mavi Çocuk’u unutmadı. Takım kaptanı Adnan Güngör, üzerinde Ali Utku’nun fotoğrafı ve hemen yanında da; ‘Kalbimizdesin Mekanın Cennet Olsun’ ifadesinin yer aldığı tişörtü giyerken, diğer futbolcular ise sahaya karanfillerle çıktı. Güngör, tişörtü üzerinden çıkartıp saha kenarına koyarken, Karşıyakalı futbolcular da ellerindeki karanfilleri formanın etrafına dizdi. Oyuncuların bu tavrı tribünlerden alkış aldı.

GAZETECİLERDEN DESTEK

Karşıyakalı futbolcuların bu örnek davranışına karşılık, Adana Demirsporlu futbolcuların, sahaya ‘Vergi Haftası’nı içeren bir pankartla çıkması dikkat çekti. Bu arada karşılaşmayı takip eden gazeteciler, yakalarına Ali Utku Yücel’in fotoğrafını takarak, ‘Melek Yüzlü Mavi Çocuk’u unutmadı.