MESKİ’den gelen heyet ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU ve Daire Başkanlarıyla bir görüşme yaparak fikir alış verişinde bulundu.
İstişare toplantısına Mersin heyetinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlarından Ülkü ÇATAKLI, Esin ŞENER ile MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Can TAŞKIN, Abone işleri Daire Başkanı Fatih Murat AYDINLI, İçme Suyu Şube Müdürü Emre Gürkal GÖKÇE ve Koordinatör Ali YILMAZ katılırken; ev sahipliğini ise ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU ile birlikte ASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Elif IRKÖRÜCÜ, ASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Ragıp BEKAROĞLU ve diğer ASKİ bürokratları yaptı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ heyeti, ASKİ proje ve yatırımlarını yerinde inceleyerek AR-GE çalışmaları hakkında bilgi alırken, gelecekteki yatırımlarla ilgili de ortak istişarelerde bulundular.
MESKİ Heyeti ASKİ çalışmalarını ve projelerini takdirle karşılarken, ASKi Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her iki Belediyenin bürokratları karşılıklı olarak hem proje hem de AR-GE konusunda her zaman ortak hareket edilebileceğini ve istişare toplantılarının sık sık yapılabileceğini ifade ettiler.