Daha önce site içinde TD 8 Deresi ıslahı ve köprü çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri bu kez yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Metal Sanayi Sitesi yaklaşık bir ay sürecek çalışmaların ardından, Adana ekonomisine daha sorunsuz bir şekilde katkı koymaya devam edecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, genelde sanayi üretiminin artması için ortamı daha uygun hale getirme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sanayi kuruluşlarının faaliyet gösterdiği alanlarda alt ve üstyapıyı modernleştirme çalışmalarından taviz verilmiyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Müdürlüğü tarafından Metal Sanayi İşleri Sitesi’nde başlatılan ve yaklaşık bir ay devam edecek yol ve asfaltlama çalışmalarının sonucunda ortalama 12 kilometrelik yol, yaklaşık 30 bin ton sıcak asfalt kullanılarak Adana sanayisinin hizmetine sunulmuş olacak.

BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Metal İşleri Sanayi Sitesine neredeyse 30 yıl boyunca yamalama çalışmalarının dışında hiçbir asfaltlama çalışması yapılmadığına dikkat çeken Metal İşleri Sanayi  Sitesi Başkanı Cengiz Erdoğanoğlu,  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye ve Adana sanayisine verdiği önem doğrultusunda sunduğu hizmetlerinden ve yapılan çalışmalardan dolayı Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini iletti.