Kocavezir ile Meydan Mahallesi arasında yer alan ve daha çok Suriyeli mültecilerin işyeri açtığı Meydan Bulvarı’nda yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler ile özel araç sürücüleri, aylar önce kanalizasyon çalışmaları için açılan, sonra da çakıl dökülerek terkedilen yolun bir an evvel asfaltlanmasını istiyorlar.

Bulvarı kullanan araç sürücüleri, kanalizsyon borusu döşenmesi amacıyla kazılan parke döşeli yolun, bugün arasında iri taşların da bulunduğu çakıl ile doldurulduğunu, sonra da kaderine ter edildiğini belirterek, son yağmurlardan sonra ortaya çıkan çukur dolu manzaranın kabul edilemez olduğunu belirterek, belediye yetkililerini acil çözüm üretmeye çağırdılar.

Sürücüler, “Kullandığımız bulvar zaten sağlı sollu araç parkları nedeniyle daraltılmış vaziyette. Bir de buna yolun ortasından geçen kanalizsyon çukurları eklenince çekilmez oldu. Hem bulvarda bulunan esnaflar, hem araç sahipleri bu durumdan müzdarip. Belediye yetkilileri, bu yola acilen el atmalı ve kullanışlı hale getirerek, çağ dışı görüntüden bulvarımızı kurtarmalıdır”dediler.