Asri, Kabasakal, Buruk, Akkapı ile Küçükoba mezarlıklardaki ana yol ve yürüyüş yolllarına kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra, meydan ve 250 m2 ahşap gölgelik yapıldığını ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, çalışmaların tamamlanmasından sonra mezarlıkların çehresinin değişeceğini belirtti.
   Sorumluluk alanlarındaki mezarlıklarda peyzaj çalışmalarının da yapıldığını vurgulayan Başkan Vekili Aldıraz, “Vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarına son görevlerini huzur içinde yapabilmeleri için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz” dedi.
   YAŞLILAR VE HASTALAR DA UNUTULMADI...
   Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mezarlıklarda yapılan yeniliklerde yaşlı ve hasta vatandaşların da unutulmadığını kaydeden Aldırmaz, “Mezarlıklara son görevlerini yapmak üzere gelen hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza istedikleri zaman tekerlekli sandalye tahsis ediyoruz” şeklinde konuştu.
   Asri, Kabasakal, Buruk, Akkapı ve Küçükoba mezarlıklarında yapılan çalışmalar Adanalılarca takdirle karşılanırken, Başkan Vekili Aldırmaz, “Tüm mezarlıklarımızdaki hummalı çalışmalar Kurban Bayramı’nda tamamlanmış olacak. Yürütülen hizmetle ilgili olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizi daha çok hizmet üretmeye teşvik ediyor” dedi.