Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 5 Ocak 2018 tarihli Adana programı için yoğun bir çalışma yapıyor.

ADANA TEŞKİLATLARINDA BAHÇELİ HAZIRLIĞI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1071 hizmetinin toplu açılış ve temel atma törenine katılacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana programıyla ilgili yoğun bir çalışma başlattı. Avcı; Bahçeli’nin karşılanması, kente intikali, iştirak edeceği programlar ve Adana’dan uğurlanmasını kapsayan çalışmalarla ilgili önce İl Divan Kuruluyla sonra İl Yönetim Kuruluyla istişare toplantıları düzenledi.

ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ

Toplantılarda, Devlet Bahçeli’nin Adana programında MHP il ve ilçe teşkilatları ile bağlı örgütlerin üstleneceği görevler hakkında bilgi verildi. Gerek il merkezinden gerekse ilçelerden halkın katılımının yüksek oranda sağlanması, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı ilçe belediyeleri ile eşgüdüm içinde yapılacak çalışmalar da istişare edildi.

ADANA TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Hüseyin Sözlü Bey’in başkanlığında Büyükşehir Belediyemizin il merkezinden 15 ilçemize, en ücra köylere kadar sayısız hizmetleri sunduğu Adana’mız tarihi günler yaşıyor. 5 Ocak 2018’de 1071 adet hizmetin toplu açılışının yapılacak ve temelinin atılacak olması, sadece bizleri değil, bu kentte yaşayan tüm vatandaşlarımızı heyecanlandırıyor. Bu güzel ve özel günde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Adana’ya gelerek törenimize katılacak olması ise heyecanımıza ayrı bir mutluluk ve coşku katmaktadır.” diye konuştu.

AVCI’DAN TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Avcı, devamla “Kurtuluş Günü’nü idrak edeceğimiz 5 Ocak’ta Adana, iki coşkuyu ve sevincini birden yaşayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın onurlandıracağı 5 Ocak günü için tüm hazırlıklarımızı Allah’ın izniyle eksiksiz ve kusursuz yapmış olacağız inşallah. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi, tüm vatandaşlarımızı 5 Ocak 2018 tarihinde Devlet’ine, hizmetine, kentine, kendine sahip çıkma adına; ortak sevinci, ortak gururu birlikte yaşama adına Sabancı Merkez Camii’nin kuzeyinde Galeria yanındaki festival alanına davet ediyorum.” dedi.