MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, il divan kurulu ve ilçe başkanları, geçtiğimiz günlerde Hakkari’ye bağlı Çukurca ilçesinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş 24 yaşındaki Murat Demirci'nin Merkez ilçe Sarıçam’da Yeşiltepe mahallesi oturan ailesini ziyaret ederek, Emine-Cumali Demirci çiftine taziyede bulundular.

Baş ve beraberindekiler, aynı operasyonlar sırasında Hakkari’ye bağlı Çukurca’da Şehit düşen ve yine geçtiğimiz günlerde Adana’da toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci'nin Çukurova ilçesi 2000 Evler Mahallesi 76079 adresinde ikamet eden baba Kadir ile anne Sevim Dilci’ye de taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dilediler.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Ülkemizin, milletimiz birliğini bozmayı amaçlayan şer cephesine karşı adeta var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadele kapsamında vatan evlatları şehit düşüyor, kimi yiğitler gazi oluyor. Adana, en çok gözyaşı döken illerden biri. Milletçe zor bir dönemden geçiyoruz. Bütün Şehit ailelerinin acıları bizim de acımızdır. Acılarımızı paylaşarak, daha çok kaynaşarak bu zor günleri atlatacağız inşallah.” dedi.