Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve mimarlara çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Bekir Kamışlı ve mimarlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nce incelemelerde bulunan Zihni Aldırmaz, eğitim salonlarını gezdi, merkezin kurulmasındaki amaçlarını anlattı.

Zihni Aldırmaz, Bekir Kamışlı ve beraberindeki mimarlarla birlikte daha sonra tadilat çalışmalarının yapıldığı Mimar Sinan Amfi Tiyatrosu’nu gezdi.

Düzenlemeler tamamlandıktan sonra amfi tiyatronun daha işlevsel hale geleceğini belirten Zihni Aldırmaz, “Biz Mimar Sinan ve çevresinin sürekli faaliyetlerin olduğu bir yer olmasını istiyoruz. Hem içinde hem de dışında sanatsal ve kültürel etkinliklerin devamlılığını amaçlıyoruz. Burası büyük bir yatırım ve senede birkaç etkinlik için kullanılmamalı. Yılın büyük bölümünde Adanalı’nın hizmetinde olmalı” şeklinde konuştu.

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı da, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.