Adana’nın örnek eğitim kurumları arasında gösterilen Çağdaş Anaokulu’nda coşku dolu bir 23 Nisan Şenliği yaşandı.. Minik yüreklerde yaşanan bayram heyecanı ve Atatürk sevgisi görülmeye değerdi.

Çağdaş Anaokulu’nun “Minik Dahiler”i, “Kelebekler”i ve “Minik Kalpler”i okudukları şiir ve marşlar ile milli duyguların en güzelini Çocuk Bayramı coşkusu ile yaşadı ve yaşattılar.

Okul bahçesinde buluşan veliler ve misafirler Çağdaş Anaokulu’nun engin tecrübe ve bilgisi ile yetişen çocuklarını gururla izledi. Çeşitli ikramlar ile ağırlanan misafirler çok beğendikleri bu tür etkinliklerin en kısa sürede yeniden planlanmasını istediler.

Anaokulu olarak 27 yıldır hizmet veren Özel Çağdaş Anaokulu Kurum Yöneticisi Gülin Yurdaer konuşmasında emeği geçen öğretmenleri Sevilay Erkol ile Sonay Kızılyalım’a ve Armin Organizasyon sahibi Drama Öğretmeni Güçlü Keskin’e teşekkür etti. Günlük taze ürünler ile her gün okulun sevimli miniklerini doyuran sevgili Anaokulu Aşçısı Mesude hanım güne sıkma ve pastaları ile renk kattı. Ev pastaları ile miniklerin şölenini şenlendiren Pasta Mole’de şenlikte adından söz ettirdi.

High Scoope Eğitim ile miniklere yaparak yaşayarak öğrenme modeli çerçevesinde tüm eğitim bilgilerini başarı ile sunan Özel Çağdaş Anaokulu yöneticisi Gülin Yurdaer, milli değerlerine sahip çıkan çağdaş nesiller yetiştirmekten büyük gurur duyduğunu belirtti.