“ONLARI HAYATA HAZIRLIYORUZ”
Anaokulu öğretmenleri Asuman Erez ve Dilek Yılmaz nezaretinde Ceyhan Ekmek Üretim Fabrikası’nı ziyaret eden minik öğrenciler, burada işletme yetkililerinden ekmeğin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak görme fırsatı buldu. Etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Asuman Erez, öğrencilere para vererek alışverişin nasıl yapıldığını anlatırken, onlara her yönü ile hayata hazırlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

 

“EKMEĞİN YAPILIŞINI ÖĞRENDİLER”

Dilek Yılmaz ise, söz konusu ziyaret ile birlikte öğrencilerin, ekmeğin yapılışı hakkında bilgi alırken, ekmeğin nereden ve nasıl alınabileceği konusunda da bilgi sahibi olduğunu dile getirdi. Ceyhan Ekmek Üretim Fabrikası yetkilileri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Elimizden geldiği kadarıyla öğrencilerimize yardımcı olmaya çalıştık. Ekmeğin yapıldığı esnada hangi aşamalardan geçtiğini gösterdik” yorumunu yaptı.

 

“ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Özel Burç Ceyhan İlk ve Ortaokulu Müdürü Evliya Demiraslan ise, yapmış olduğu değerlendirmede; “Okulumuzda hayata hazırlık derslerinin yanı sıra çeşitli gezi ve kulüpler var. Öğrencilerimizin gündelik hayatta kullandıkları materyalleri yerinde görerek öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz” yorumunu yaptı. Demiraslan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki süreçte de sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.