Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve merkez ilçelerde yol yapmaya, asfalt dökmeye aralıksız devam ediyor. Adana’nın 15 ilçesinde 2 yılda 2 bin 800 kilometre asfalt yol çalışması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, onarım ve kaplama çalışmalarına da devam ediyor. 2 yılda, Metal Sanayi Sitesi’nde 12 kilometre asfalt yol ve 2 köprü yaparak, 30 yıllık ulaşım sorununa çözüm getiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Mobilyacılar Sitesi’nde de ulaşımı rahatlatmak için çalışmalarına hız kazandırdı.

Kent içi ulaşımın daha kaliteli sağlanabilmesi adına, asfalt ve yol onarım faaliyetlerinin aksamadan sürmesi için kesin talimat veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üreten, ekonomiye katkı koyan meslek gruplarının daha rahat ortamlarda çalışması amacıyla gösterdiği çabadan ödün vermiyor.

Mobilyacılar Sitesi’nde asfalt kaplama gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar 600 metrelik yolda, 440 ton malzeme kullanarak, asfalt kaplama gerçekleştirdi. Çalışma tamamlandığında yaklaşık 1 buçuk kilometrelik yolun asfalt kaplaması, bin ton asfalt kullanılarak tamamlanmış olacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak Metal Sanayi Sitesi’nde asfalt kaplama, Demirtaş Ceyhun Caddesi’nde de büyük onarım çalışmalarını sürdürüyor.