Zihni Aldırmaz, Adana Mobilyacılar Sitesi Başkanı Bülent Yalman, yardımcıları Muzaffer Bindebir ve İhsan Aydın’ı makamında kabul ederek, sektörün sorunlarını dinledi.

Mobilyacılık sektörünün ayakkabıcılık sektörü ile birlikte Adana’nın lider sektörlerinden olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Sizlerin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için elimizden geleni yaparız. Mobilyacılar sitesinin genişletilmesi ve eksiklerinin giderilmesi için üzerimize düşenleri yerine getiririz” dedi.

Mobilyacılık sektörünün geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Zihni Aldırmaz, “Yeni arsa aramak yerine mevcut yerin genişletilmesi çalışmalaları yapılabilir. Eskiden insanlar mobilya almak için Ankara’ya giderdi. Şimdi bu konuda Adana lider. Siz bir komite oluşturun yapılması gerekenleri belirleyin, biz de bir komite oluşturalım ve nasıl yaparız onun üzerine kafa yoralım. Siteyi pırıl pırıl bir hale getirelim” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz önemli olan şeyin site esnafının ticaretinin artması olduğunu kaydererek, bunun için ne gerekiyorsa yapılacağını bildirdi.

Adana Mobilyacılar Sitesi Başkanı Bülent Yalman da, Zihni Aldırmaz’a olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, “Bu sektör sizin de desteğinizle inanılmaz gelişecek buna inanıyorum. Çünkü diğer bölgelere göre önemli avantajlarımız var” dedi.