Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası Çok Amaçlı Salonu’nda verilen yemeğe, izin dönemi olmasına rağmen, bütün personel programa büyük bir coşkuyla katıldı. Müftü Uzun’a, verilen yemek programı çok samimimi bir ortam ve hava içerisinde geçti. Bunun bir veda yemeği değil, her zaman birlikte olmanın görüntüsü olarak vefa yemeği değerlendirilmesi istendi.  

 

Seyhan Müftülüğü Personeli ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı programa Daire Amirleri, Seyhan Kaymakam Vekili, Tarım İl Müdürü, Sağlık Hizmetleri Müdürü ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Seyhan Müftüsü Halil Uzun bir konuşma yaparak, yapmış olduğu hizmetlerden örnekler verip,  şu ana kadar elde edilen başarıları hep birlikte çalışarak başardıklarını söyledi.

 

Müftü Uzun, böyle bir programı tertip eden komisyona ve tüm din görevlilerine teşekkür ederken “Özellikle her zaman Din ve Müftülük Hizmetleri’nde her zaman yanımızda olan ve bu salonu bir kez daha bize tahsis eden Sayın Kazım Barışık Başkanıma şükranlarımı arz ediyorum. Biz ilk defa burada değiliz. Ramazan’da da buradaydık, Öğretmenler Günü’nde de, diğer önemli günlerimizde de. Kendisi burada değil, ama huzurlarınızda kendisine teşekkürler ediyorum. Buraya katılan herkese teşekkür ediyorum. Benim gönlümüzde hepinizin ayrı ayrı yeri var. Artık Mersin’de bir eviniz var, unutmayın ” dedi.

 

Programda duygulu anlar yaşandı. Törende Seyhan İlçe Müftü Vekili Çavuşoğlu, Yenişehir Müftüsü Uzun’a, bir teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Seyhan Kaymakamı adına konuşan Dr. Mehmet Ali Sevük ile Gazeteci Hasan Basri Yavuz ile kurum temsilcileri de,   Müftü Uzun’a yeni görevinde başarılar dilediler. Gazeteci Yavuz, din ve müftülük hizmetlerine katkılarından dolayı TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık ile Müftü Uzun ve görevlilere birer hediye paketi verdi. 

--