Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin organizesinde toplu sünnet şöleni düzenlendi. Koza Düğün Salonu'nda düzenlenen şölende 104 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet şölenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana Eski Milletvekilli İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, Seyhan Belediyesi meclis üyeleri Ertan Karaoğulu ve Elif Uzun'da katıldı.

 

BAŞKAN KARALAR MUTLULUĞA ORTAK OLDU

Sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çocukların erkekliğe ilk adımını atıldığı gününün mutluluğuna ortak olduklarını söyledi. Aileleri tebrik eden Başkan Karalar "Darısı önce askerliklerine ardından ise düğünlerine olur" dedi.

 

KADIN MUHTARDAN ÖRNEK ALINACAK ORGANİZASYON

Daha sonra söz alan şölenin mimarı Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin organizasyonda kendisine yardım eden ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Şahin "Erkek çocuklarımızın hayatında birkaç özel gün vardır. Askerlik gibi sünnette bu özel ve güzel günlerden biridir. Biz sünnet olan çocuklarımızın ileride bakacakları resimlerinde olacaklarımız için çok mutluyuz. Bundan sonrada çok özel ve güzel hizmetlerimiz olacak. Geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitimine ve sağlığına önem göstereceğiz. Anne ve babalar nasıl çocukların üzerine titriyorsa bizde çocukların üzerine titremeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

SEYHAN BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Konuşmaların arından Seyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibi yıldızlar grubu şölene katılanlara muhteşem bir gösteri sundu. İlgiyle izlenen gösteri misafirlere unutulmaz bir an yaşattı.