Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Karaisalı ilçesinde Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Türkiye Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü ve muhtarların sorunlarını dinleyen Özünal, sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Muhtarlar Derneğinin ardından Özünal, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında sohbet etti.

Muhtarlarla Toplantı Düzenlendi

Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen toplantıda Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, 62 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Muhtarların Karaisalı adına yapılacak her türlü projeye katkı vermelerini ve proje içerisinde yer almalarını isteyen Özünal, günümüz teknolojisine ve gelişmelerine ayak uydurmak zorunda olduklarını belirtti. Toplantının sonunda ise Özünal, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a onur belgesi takdim etti. Özünal, İlçe Kaymakamı Tolga Polat, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü ve toplantıya katılan muhtarlara bu güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal’ın Karaisalı ziyareti toplu hatıra fotoğrafı çektirmenin ardından sona erdi.