13 farklı noktada binlerce öğrenciye hizmet veren SEYMER’in Narlıca Mahallesinde yapılacak olan 14. şubesinin temeli atıldı. Temel atma töreninin ardından 1500 kişiye iftar yemeği verildi.

NARLICA SEYMER’İN TEMELİ ATILDI

Seyhan Belediyesinin mesleki eğitim merkezi olarak bilinen ve kısa adı SEYMER olan Seyhan Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uyguma Merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. Narlıca Mahallesi’nde yapılacak olan binanın temeli atıldı. Temel atma törenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Avukat Emrah Kozay’da katıldı.

1500 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Temel atma töreninin ardından 1500 kişiye iftar yemeği verildi. İftar öncesi konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yeni yapılan Narlıca SEYMER binasının hayırlı olmasını diledi. Başkan Zeydan Karalar, “Barış ayı, kardeşlik, paylaşım ayı mübarek Ramazan ayı hoş geldi. Allaha şükürler olsun ki yüce rabbim size hizmet etme fırsatını bize verdi. Ve Seyhan’ın makûs talihini değiştiriyor bu kardeşiniz. Neredeyse her mahallede bir inşaatımız var. Hayırlı olsun hepinize. SEYMER binamızın temelini attık inşallah 8 ayda bu inşaatı bitireceğiz kadınlarımız buraya gelecek hem meslek öğrenecekler hem de yaptıklarını satarak evlerine gelir getirecek. Hepimizin Allah hayrını kabul etsin” ifadelerine yer verdi.