Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Birlik Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile birlikte  Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Adana Canlı Hayvan Alım Satımı, Besiciler, Yemciler ve Tavukçular, Balıkçılar Esnaf Odası ile Adana 1 No’lu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ’ı ve Adana Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Süme’yi ziyaret ederek, esnaf ve sanatkârların sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundular.

 

Başkan Vekili Göktaş ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası’nı ziyaretinde, Başkan Mortepe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Sözütek, Karşıyaka Sanayi Sitesi Esnafı’nın sorunları ve çözümler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş, daha sonra, Adana Canlı Hayvan Alım – Satımı ve Besiciler Esnaf Odası Başkanı Üçdağ ile Adana Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ali Süme’yi ziyaret ettiler.

 

Başkanı Sözütek ve Başkan Vekili Göktaş’ı sıcak ve samimi bir şekilde karşılayarak, nazik davranışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Üçdağ ve Süme, Adana esnaf ve sanatkârlarının layık olduğu hizmet ve çalışmaların gerçekleştirilmesi konusunda, yeni yönetime tam destek vereceklerini 

​belirttiler.​

 

Başkan Sözütek de, Başkan Üçdağ ve Başkan Süme’ye sıcak ve samimi yaklaşımı ile destek veren konuşmalarından dolayı teşekkür ederken, “Biz daima doğruluk ve dürüstlükten yanayız. Hizmetlerimizde her zaman şeffaf olacağız. Herkese, her kesime eşit yaklaşacağız.  İnşallah yeni dönemde Adana’da hizmet veren

​tüm​ esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarının çözümü konusunda da daha etkin ve yoğun bir çalışma temposunda olacağız” diye konuştu.