Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan'ın adını taşıyan ilköğretim okulunda karne dağıttı.

Kesmez, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle okula giderek, sınıfları gezip, öğrencilere karneleri ve takdir belgeleriyle polisi tanıtıcı broşürler dağıttı.

Kesmez, çocukların sevincine ortak olduklarını, ancak, bir şehit emniyet müdürünün adının verildiği okulda karne dağıtmanın da üzüntüsünü bir arada yaşadıklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğe, Şehit Okkan'ın adını yaşattıkları için teşekkür eden Kesmez, 'Umarım burada okuyan çocuklarımız da sevgi ve insanlık dolu, cıvıl cıvıl yetişecekler, mesleklerinde en iyisini yapacaklar' dedi.

Kesmez, öğrencilerin karne sevinci yaşadığı bugünde, bazı öğrencileri ise kırık notlar nedeniyle problem yaşadığını belirterek, şöyle konuştu: 'Anne ve babasından habersiz il dışına çıkmak isteyenler olabileceğini dikkate alarak otogarda, tren istasyonunda ve minibüs otogarında, üzücü bir olay yaşanmaması için tedbir aldık. Her okuldaki irtibat görevlilerimiz de bugün karne dağıtımı tamamen bitinceye kadar görevlerini sürdürecekler. Bir problem olursa, bizim üzerimize düşen bir görev olursa diye bekliyorlar. Bugün zamanımızı tamamen milli eğitime ayırdık