Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pozantı Belediye Meclis Üyesi MHP Yüreğir eski İlçe Başkanı İsmail Çörekçi’nin trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Oğuz Çörekçi (24) toprağa verildi.

BİR YIL ÖNCE ÖĞRETMEN OLARAK ATANMIŞTI

Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Oduncular Köyüne bir yıl önce öğretmen olarak atanan Oğuz Çörekçi, bir arkadaşının kullandığı araçla il merkezine seyir halindeyken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Çörekçi’nin cenazesi Adana’nın merkez ilçesi Yüreğir’de ailesinin evine getirildi. Buradan Sarıçam ilçesindeki Buruk mezarlığına götürülen merhumun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde gözyaşları arasında defnedildi.

MHP CAMİASI ÇÖREKÇİ AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

MHP camiası, Çörekçi ailesini yalnız bırakmadı. Başta İl Başkanı Mustafa İzgioğlu olmak üzere, ilçe başkanları, il yöneticileri, partili belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yerel yönetimlerdeki bürokratlar, cenazede hazır bulunarak acılarına ortak oldukları İsmail Çörekçi ve diğer aile fertlerine başsağlığı dilediler.

GÖREVE BAŞLAMASININ YILDÖNÜMÜNDE BÜYÜK ACI

Oğuz Çörekçi’nin Bitlis’in Güroymak ilçesine öğretmen olarak bir yıl önce atandığı ve tam bir yıl önce Eylül ayında göreve başladığı öğrenildi. Mesleğine aşık ve idealist bir öğretmen olan Oğuz’un genç yaşta yine bir Eylül ayında, göreve başlamasının birinci yıldönümünde elim bir kazada hayatını kaybetmesi, Çörekçi ailesine bayram öncesi büyük acı yaşattı.