Mimarlar Odası Adana Şubesi başkan ve üyeleri ile Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü Yapı Tasarım Kulübü üyeleri C11 Yapı malzemeleri desteği, Alligator boya sponsorluğu ile Yüreğir İlçesi Alihocalı İlkokulunu boyadılar.

OKULA ATATÜRK RÖLYEFİ

Şenlik havasında geçen etkinlikte okul öğrencilerinin yüzleri film kahramanlarının figürleri ile boyanırken okul duvarına Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü Yapı Tasarım Kulübü üyelerince Atatürk rölyefi çalışıldı.

GÜZEL İLETİŞİM SAĞLADIK

Okullarda Renksel Dönüşüm etkinliğine ilişkin açıklama yapan Başkan Ozan Tüzün, “Bu etkinliğimiz ile mimarlık öğrencileriyle birlikte okul boyama, öğrecilerin belli ihtiyaçlarının giderilmesi şeklinde yapılması mimarlık algısının daha yerleşik hale gelebileceği, mimarlık öğrencileri hem kendi aralarında hemde mimarlar odası arasında güzel bir iletişim sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu kapsamda 1,2,3 ve 4. Sınıf düzeyinde hikaye kitapları, boyama kitap ve kalemleri, lego, oyuncak, satranç takımı ve badminton takımı gibi ihtiyaçlarınıda karşılamış olduk. Güzel bir etkinlik oldu. Bizimle olan mimar arkadaşlarıma, öğrencilerimize Okul Müdürü Aylin Atak’a, Öğretmen Tahsin Kokangül’e, muhtar Ahmet Ortatepe’ye ve bizi çok iyi bir bir şekilde ağırlayan Alihocalı Köyü sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.