Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ne atanan Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Genel Sekreter M.Ömer Üney’le görüşen Okur, Başkan Esendemir’e Adana’nın tarihi ve kültürel varlıklarını simgeleyen plaket hediye etti.
Seyhan’da iki yılı dolu dolu geçirdiklerini, vatandaşlarla olabildiğince ilgilenmeye çalıştıklarını belirten Okur, “Adanalılar’dan helallik istiyorum. Bu güzel kentten pozitif düşüncelerle ayrılıyorum. Her Adanalı’nın bundan sonra Bursa’da gidecek bir kapısı var” diye konuştu.

“ÖRNEK PROJE OLACAK”
Seyhan’da uygulamaya koydukları ‘Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi’ ile ilk ve ortaokullarda öğrencilerle düzenli olarak ilgilendiklerini, önümüzdeki yıl bu projenin bin okulla devam edeceğini belirten Okur, ‘Seyhan Akademik Başarıyı Artırma’ Projesi ile de Seyhan’ın geleceğine yönelik önemli katkılar sunulacağını söyledi. Projenin eğitim ve sosyal hayata olumlu katkı sunacağını dile getiren Okur, “Liselerde uygulamaya geçen bu proje sayesinde tüm okullarda üniversiteyi kazanma oranı artacak. Çocuklarımız okulda öğrenecek, davranışlarına yön verecek. Her öğrencinin günlük karnesi olacak. Sonuçlar ortaya çıkınca doktora tezi olabilecek bir proje olduğuna inanıyorum. Çocuklarımız bu projeyle tamamen çalışmaya odaklanacak. Kopya çekme girişiminde bulunmaya ihtiyaç duymayacak” dedi.
Ziyareti ve plaketi için Ahmet Okur’a teşekkür eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise, Ahmet Okur’la dostane ilişkiler içerisinde olduklarını, Okur’un Adana’daki başarısını Bursa-Osmangazi’de de sürdüreceğine inandığını söyledi.