Yapılan denetlemelerde çok sayıda iş yerine ceza kesilerek uyarıda bulunuldu.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 100 polis kamu kurum görevlileri ile birlikte Yüreğir otogarında denetleme yaptı. Adana Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (ASKİ), Toroslar Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Adana Bölge Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı, İl Sağlık ve İl Tarım Müdürlüğü ekipleri de denetlemeye katıldı. Polis eşliğinde kurumları otobüs firmalarında ve çevrede bulunan işyerlerinde usulsüzlük olup olmadığını konusunda denetim yaptı. Bütün firmalar ve işyerleri tek tek aranarak bütün evraklar kontrol edildi.

Yapılan bu kontrollerde SGK 7 işyerine sigortasız eleman çalıştırdığı için, 4 işyerine vergide usulsüzlük yaptığı için Vergi Dairesi Başkanlığı, TEDAŞ 2 işyerinde kaçak elektrik tespit ettiği için, ASKİ 4 işyerinde kaçak su kullanıldığı için, İl Tarım Müdürlüğü 10 işyerine, İl Sağlık Müdürlüğü 12 işyerine işlem yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ise kurumların güvenliğini aldıktan sonra otogara gelen yolcular üzerinde kimlik uygulaması yaptı.