Adana Baro Tesislerinde Günışığı salonunda verilen iftar yemeğine, Gündoğdu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gündoğdu başta olmak üzere Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Fırat, işadamları İsmail Karaçalı, Hasan Karaca, Hüseyin Alıravcı, Rıza Çakır, İsmail Türedi, Mehmet Koca, Kadir Tümer, Soner Kale gibi sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Okunan ezan ile orucunu açan tüm misafirlerin İlahiyatçı Mustafa Çuhalı eşliğinde yaptığı Yemek duasının ardından sektörün ileri gelenleri birlik ve beraberlik içerisinde uzun süre sohbet ettiler.

Kalabalık bir davetli topluluğu ve Sektör temsilcileri katıldı

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı İftar Yemeğinde bir konuşma yapan Özen-Pen Alüminyum Cephe Kaplama sistemleri firması sahibi Mehmet Kıral, “Ramazanın faziletlerinden ve himmetinden istifade etmenin ne kadar kıymetli olduğunun bilinciyle bu akşam burada İftar yemeğinde toplandık. Yüce Rabbim rahmetinden bizleri esirgemesin. Allah hepimize hayırlı ve bereketli bol kazançlar nasip eylesin” dedi.
Konukların Ramazan Bayramını kutladı
Konuklarıyla tek tek ilgilenen Mehmet Kıral, “Mübarek ramazan ayının, bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekânda, bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha Ramazan ayınızı kutluyor, önümüzdeki Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum, diye konuştu.