Özülkü Şirketler Grubu’nun Hastaneler İdari Müdürü ve hayırseverliğiyle tanınan Şule Özülkü Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)Adana Şubesi’ne uyguladığı ve emeklilerin direk cebini ilgilendiren bir protokolü bu kez 
TÜED Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı ve İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ile de imzalamasıyla binlerce emekliyi sevindiren bir destek verdi.
TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, kendi şubeleriyle yaptıkları protokolü daha geniş bir cepheye yaydıklarını ve Adana dışından gelen talepleri Şule Özülkü’ye aktardıklarını ve kendilerinin de bu talebi kırmayıp diğer şubelerle protokol yapıldığını kaydetti. Emeklilere verdikleri destekten dolayı Şule Özülkü’ye çok teşekkür ettiklerini ifade eden İyiyürek, maddi zorluklar çeken emeklilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.
ENDOKRİN ÜCRETİ 
50 TL YERİNE 35 TL
Yapılan protokol ile emekliler Özel Adana Hastanesi, Metro Hastanesi, Güney Adana Hastanesi ve Özülkü Tıp Merkezi’nde tetkiklerden yüzde 50 oranında indirimden yararlanacak ve aynı zamanda muayene ücreti olarak da 40 TL yerine 5 TL ödeyecek. Görüşme sırasında emeklilerin 50 TL olan endokrin ücretinin aşağıya çekilmesi talebini de değerlendiren Şule Özülkü, endokrin uzmanı Murat Arabacı ile görüşerek fiyatı 35 TL’ye çekti ve böylece emeklilere ikinci bir destek verdi.
İmzaların atılmasından sonra bir açıklama yapan Özülkü Şirketler Grubu’nun Hastaneler İdari Müdürü Şule Özülkü, emeklilere verdikleri bu destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, ”Emekli ağabeylerimize, ablalarımıza karınca kararınca destek olabilmenin sevinci içindeyiz. Her zaman emeklilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah onlara sağlıklı, huzurlu, neşeli uzun ömürler versin.” dedi.