Halk oyunları ve dans gösterileri ile de renklenen festivale katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz vatandaşlara Türk Bayrağı rozeti taktı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde hep birlikte 10. Yıl Marşı’nın söylediği festivalde aşçı kıyafe giyerek konuşma yapan Zihni Aldırmaz, organizasyonu düzenleyen Kent Konseyi Başkanı Cengiz Dinçer ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

            Başarının birlikte olmaktan geçtiğini söyleyen Zihni Aldırmaz, “Biz birarada oldukça, birlikte ortak akılla hareket ettikçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bazılarının tepkisi de sizin sevginizden kaynaklanıyor. İnsanlar beni ailelerinden biri gibi görüyor. Ben de onları ailemden kabul ediyorum. Bizim projelerimizde tüm Adanalıların katkısı var. Bu projede de kadın erkek, genç yaşlı herkesin emeği ortaya çıkmış. Sizlerle birlikte birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

            Zihni Aldırmaz konuşmasının ardından festival için hazırlanan ve üzerinde ay yıldız olan pastanın başına geçti. Ortaya çıkan ürünü çok beğendiğini ifade eden Zihni Aldırmaz, “Muhteşem bir şey. Ama ben bunu kesemem. Olduğu gibi kalsın” şeklinde konuştu.

            Zihni Aldırmaz ayrıca projede emeği geçenlere plaket verdi madalya taktı. Festival alanında olduğu süre içinde vatandaşlarla sohbet eden hepsine tek tek ay yıldızlı rozet takan Zihni Aldırmaz, Adanalıların büyük ilgisi ile karşılaştı.