Rahatsızlığı sonucu 90 yaşında hayata veda eden 5 çocuk babası Hüsnü Hüseyin Pekbahadır, Adana Büyükşehir Belediyesi Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen törenle gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi. 

Baba Pekbahadır'ı son yolculuğunda çocukları Ülkü, Ahmet, Cengiz, Gül ve Mehmet Pekbahadır ile Çukurova Kaymakamı Dr.Mehmet Ali Özkan,  ESKKK Güney Bölge Birliği ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın, Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce ile  Adana Toroslar ESKKK Başkanı Hacı Ahmet Göçer ve çok sayıda yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadılar. 

Cengiz Pekbahadır ve yakınları da, cenaze defin töreni sonrası mezarlıkta saf tutarak dostlarının taziyelerini teşekkür ederek kabul ettiler. 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, rahatsızlığı nedeniyle mezarlığa gelemezken, gönderdiği mesajla Pekbahadır Aliesi&'ne taziyede bulundu. 

Hüsnü Yusuf Pekbahadır için taziyeler, Adana merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz mahallesi 79038 sokak'taki Turanlar Apt. No.38'de (Recep Birsen Özen Okulu arkası) kabul ediliyor.