Pozantılılar Derneği Başkanı Savaş Daşkan, düzenli olarak biraraya geldikleri istişare toplantılarıyla fikir alış-verişinde bulunup dernek faaliyetlerini değerlendirdiklerini ve bundan sonra yapılacak faaliyetleri masaya yatırdıklarını söyledi. Başkan Savaş Daşkan, "Ocak 2011 de yapılacak olan Genel Kurulumuzun çok katılımlı gerçekleşmesi için herkesin tanıdıklarına duyurmasını istiyoruz. Pozantımız günden güne gelişen ve büyük yatırımların yapıldığı bir ilçe haline geliyor. Derneğimiz sosyal ve kültürel çalışmalarını sürdürüyor. Herşey Pozantı için." dedi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'da, dernek ile sürekli irtibat halinde olduklarını vurgulayarak, "Belediye olarak hizmetlerimizi aksatmadan yaparken Pozantı'yı daha geniş kitlelere tanıtma girişimlerimizi de sürdürüyoruz." açıklamasını yaptı.
ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz'da, Pozantılılar Derneğininin ilçenin özellikle sosyal sorumluluk getiren projelerine eğildiğini ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunduğunu vurgularken, Belediye, Esnaf Odası ile Pozantı Yüksekokul Yaptırma Derdeği nin ihtiyaç sahibi Üniversite öğrencilerine yardım konusunu da unutmadıklarına işaret etti.