Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yapılan hizmetler, hayata geçirilen projelerin Adana’nın daha huzurlu, daha yaşanabilir bir kent olmasına yönelik çalışmalar olduğunu bildirdi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Çukurova GİAD’a iade-i ziyarette bulundu. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcıları Kazım Tosun ve Hakan Burç, Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Milli ve Ceyhun Baskın, Zeybek’i dernek binası girişinde karşıladı. Samimi geçen sohbetin konuları Adana’nın asayiş ve güvenliğinin yanı sıra, son yıllarda hayata geçirdiği projeleriyle Adana’nın sesini duyuran Çukurova GİAD’ın Adana’ya dair yeni projeleri oldu. Yaz döneminin hemen ardından dernek olarak yoğun bir döneme girecekleri mesajı veren Başkan Sakarya, “Projelerimizin Adana’nın iyi olaylarla, güzel faaliyetlerle anılır hale gelmesini sağladığını düşünüyorum. Gününde ve gündeminde konularla, konuklarla yine büyük yankı uyandıracak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yatırımcılar için bir kentte güvenlik de olması gereken unsurlardan biri. Bu noktada büyük özveriyle, gecesini gündüzüne katarak çalışan polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kendimizi güvende hissediyorsak, bunun sebebi polisimize olan güvendir” dedi.

Adana’nın asayiş ve güvenliğine değinen Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de, “Tabi ki yatırımcılarımız yatırım yapacakları yerde güvenliğe büyük önem verirler. Güven yatırımı, sanayi gelişimini de etkiliyor. Göreve geldiğim günden bu yana Adana’nın huzur ve güveni için çalışmalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Adana halkının huzur ve güveni en büyük hedefimizdir” diye konuştu.