Türkiye’nin en sıcak illerinin başında gelen Adana’da ulaşım hamlesini kesintisiz devam ettiren Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında asfalt mesaisini gece saatlerinde yoğunlaştırdı. 
Adana Büyükşehir Belediyesi, oruç tutan yol işçilerinin kavurucu güneşin altında ve 170 dereceye varan sıcak asfalttan olumsuz etkilenmemesi için yol yapım çalışmalarını gece saatlerine kaydırdı. Başkan Sözlü, Yüreğir İlçesi Kazım Başer Mahallesi’nde  özveriyle çalışan yol işçileriyle sahur sofrasında buluşup, moral verdi. 
Trafik yükünü sırtlayan projeleri peş peşe hayata geçiren, altgeçit, köprü ve yeni bulvarlarla hemşehrilerine rahat nefes aldıran Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda planlama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ramazan ayında asfalt hizmetini gece saatlerinde yoğunlaştırdı. 


Başkan Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Kazım Başer Mahallesi’ndeki ana bulvar ve caddeleri gece mesaisiyle asfaltlayan yol işçilerinin çalışmasını sahur zamanı yerinde inceledi.  Oruç tutan işçilerle bir süre sohbet eden Başkan Sözlü, yaz aylarında asfalt hizmetinin ağırlıklı olarak gece mesaisiyle devam etmesinin personel verimliliğine büyük katkı sağladığını belirtti.
Başkan Hüseyin Sözlü, sahur molasında yol işçileriyle birlikte yemek yedi. Kebap, karpuz ve kahvaltılık yiyeceklerin yer aldığı sahur sofrasında Başkan Hüseyin Sözlü ile birlikte sahur yapan işçiler moral depoladı.