Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün nikahını kıyıp, evlendirdiği en küçük kardeşi Reis Sözlü baba olmanın heyecanını yaşadı. Özgecan-Reis Sözlü çifti, dünyaya gelen kız bebeklerine Zeynep adını verdi. 
Geçen yıl görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Özgecan-Reis Sözlü çiftinin kız bebeği , Özel Güzelyalı Hastanesi’nde 21 Haziran’da gerçekleştirilen başarılı operasyonla doğdu.  Dünyaya gözlerini açan bebeğe babaannesi Zeynep Sözlü’nün adı verildi. Zeynep bebeğin doğuşu, Sözlü ailesine büyük mutluluk yaşattı. İlk kez babalık duygusunu yaşayan Reis Sözlü tebrik yağmuruna tutuldu. 

Müjdeli haberi alır almaz hastaneye gelen babaanne Zeynep Sözlü, dünyaya gelen torunu ve adaşının yüzünü ilk gördüğünde dua edip, hayırlı ve uzun ömürler diledi. Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü de hastaneye gelip, Özgecan-Reis Sözlü çiftini tebrik etti. 
Reis Sözlü, kızının doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bayram Bukan ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatih Cemal Özdemir’e gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.