Tecrübesiyle donanımıyla, bilgi ve birikimiyle reklam sektörünün önde gelen isimlerinden Aydan Çapan, Markaperest adıyla artık Adana’da yeni bir hizmet anlayışı sunuyor. Sektöre değişik bir yorum katan çalışmalarında ilgi odağı olan Aydan Çapan iş hayatını ve süreci Adana Seyhan Rotary Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaştı. 
Seyhan Rotary Anadolu Lisesi öğrencileri ve Adana Leo Klübü ortak organizasyonunda bu yıl 2.si düzenlenen RotaMUN Model Birleşmiş Milletler konferansı düzenlendi. Konferans Dünyanın birçok Ülkesinde 10 yılı aşkın süredir gerçekleşen ve Birleşmiş Milletlerin onayında kendi simülasyonu şeklinde olan bir konferans etki ve yetkisi hayli önemli olan konferans; Öğrencilerin Uluslararası problemleri başka Ülkelerin delegeleri olarak çözmeye çalışıyor ve global düşünmeye yatkınlık kazandırmaya yönelik. 
RotaMUN Model Birleşmiş Milletler konferansı konuşmacısı Aydan Çapan konuşmasında “Çalışma Sürecini 3 adım olarak belirlediklerini” anlatan Çapan, “Müşterilerimize verdiğimiz hizmeti kusursuzca gerçekleştirme konusunda oldukça titiz davranmaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımızı sistematik bir düzende kurgulamak için 3 adımlık bir süreç belirledik. Birinci adım Planlama ve Strateji: Çalışmalarımızı maksimum performansla en verimli bir biçimde tamamlama konusunda planlamalar yapıyoruz. İkinci adım Tasarım ve Geliştirme: bu çalışmalarımızı da performans ve estetiklik bakımından değerlendirip global bir hale getirmeye çalışıyoruz. Ve son adımda da Test ve Teslimat: burada çalışmalarımızı belirlenen sürede tamamlayıp test ettikten sonra zamanında teslim ediyoruz.” açıklamalarını yaptı.
Adana Leo Kulübü Donem Başkanı Kaan Özcan, yarını şekillendirenler bugünün gençleridir. Diyerek günümüz öğrencilerinin toplum, insan ve dünya için ne kadar önem arz ettiğini açıkladı. Girişimci ruhu ile tanınan ve yaptığı isler ile son zamanlarda konuşulan Markaperest Marka çözümleri ve Reklam sektörünün kurucusu Aydan Çapan ise konuşmacı olarak konferansta hayallere sahip çıkmanın ve buna içten inanmanın insanları hayallerine ulaştırdığına değindi. Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği bünyesinde olan Adana Leo Kulübü öğrencilere verilecek olan sertifikaların uluslararası fizibilitesini ayarlayarak gerekli akrediteleri sağladı ve genç arkadaşlara günümüz dünyasında kullanabilecekleri birer sertifika verildi. Ayni zamanda Aydan Çapan in katılımının onore ettiği günde kendisine teşekkür itibari ile plaket takdim edildi.