Beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Çelik, uluslararası fuara katılımı ve verdiği katkılar nedeniyle Aldırmaz’a teşekkür etti. Çelik, “Size dernek olarak plaket takdim edeceğiz” deyince, Başkan Vekili Aldırmaz, “Bu plaketi sizin adınıza alabilirim” şeklinde konuştu.
   Adana’nın sağlık turizmi konusunda önemli mesafe katettiğini vurgulayan Hüseyin Çelik, “Bu konuda bize çok büyük katkılarda bulundunuz. Turizme bakış açınız ve verdiğiniz değer sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.
   Sağlık Serbest Bölgeleri kurulması konusunda hükümetin çalışması bulunduğunu müjdeleyen Adana Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Hüseyin Çelik, “Bu çok önemli bir proje. Adana da bu proje kapsamına alınacak” şeklinde konuştu.
   Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmayı sürdüreceklerini ve dernek olarak bir dizi öneriler hazırladıklarını vurgulayan Çelik, öneri paketinin içerisinde Türkiye’de ilk’lerin bulunduğunu söyledi. Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yaşama geçecek olan önerileri önümüzdeki dönemlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını da anlattı.
   ALDIRMAZ, “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”…
   Sağlık Turizmi’nin Adana için çok önemli olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, her konuda olduğu gibi bu konuda da yardıma hazır olduğunu ifade etti.
   Adana’nın dünyada ve avrupada dereceye girmiş çok kaliteli hizmet veren sağlık tesislerinin bulunduğunu söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, “Sağlık tesislerinde Türkiye’de lideriz” dedi. Adana’nın geleceği için üretilen her projeyi, her öneriyi desteklediklerini bildiren Aldırmaz, “Öneri paketinin yaşama geçmesi için katkıya hazırız. Biz herzaman ‘ortak akıl’dan yana olduğumuzu ifade ediyoruz. Her kurumla işbirliği yapmayı istediğimizi belirtiyoruz. Bu nedenle ‘Ortak Akıl Toplum Projesidir’ diyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.