Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından organize edilen ve bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen "Alternatif Enerjili Araç Yarışması Elektromobil" kategorisinde birinci olan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Elektromobil takımı öğrencileri, başarılarının sevinç ve gururunu Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile paylaştı.
 
Önemli bir bilimsel başarıya imza atan ÇÜ Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencilerini takım koordinatörü Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akıllı ile birlikte makamında kabul eden Vali Mahmut Demirtaş, bu önemli başarılarından dolayı kutladı.
 
Vali Demirtaş: “Çukurova Üniversiteli Öğrencilerin Başarı Gururlandırdı.”
Vali Mahmut Demirtaş, kentin eğitim ve öğretimdeki başarısını çok daha ileri seviyeye taşımak için çaba sarfettikleri bir süreçte elde edilen bu başarının, kendisini ayrıca mutlu ettiğini ve gururlandığını söyledi.
Çukurova Üniversitesi Elektromobil takımı öğrencileri ile Prof. Dr. Hüseyin Akıllı'nın  ziyareti, projede birinci olan aracın özellikleri hakkında bilgiler verilmesi ve Vali Mahmut Demirtaş'ın tebrik mesajlarıyla son buldu.