Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Modern Sanayi Sitesi’nin yollarını asfaltlıyor.

Modern Sanayi Sitesi’ndeki yol çalışmasını gece gündüz sürdüren Yol Müdürlüğü ekipleri, buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlamayı planlıyor.

Modern Sanayi Sitesi Başkanı Razaman Çimen, sitenin yolları olmadığı için kışın çamur deryası, yazın da toz içinde faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Sitemizin bu durumundan utanıyorduk. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Bir hafta öncesine kadar berbat bir durumda olan sitemiz şimdi modern bir hale geliyor. Ekipler burada gece 12’ye kadar çalışıyor. Sayın Başkanımıza esnafım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Çimen, Büyükşehir Belediyesi’nden sitenin kenarından geçen derenin ıslah edilmesini beklediklerini de ifade etti.

Modern Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sarıkodal da, yapılan hizmetten memnuniyetini dile getirerek, “Önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a sonra da Site Başkanımız Ramazan Çimen’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.