Belediye Başkanı Bilal Uludağ, belediyedeki hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi amacıyla alınan yeni araçların hizmete sunulduğunu ifade etti. Bilal Uludağ, ” Daha kaliteli ve iyi bir hizmet için alınan araçlarımızla ilçe halkımıza daha güzel hizmetler sunacağız. Hayırlı olsun.” dedi.
 
Belediye hizmet binasındaki törene Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Hasan Aydınlı ve Halit Boz, daire müdürleri, bazı meclis üyeleri ile çalışanlar katıldı. Kurban kesilerek yapılan törende konuşan Başkan Bilal Uludağ, göreve geldikleri günden itibaren vaat ettikleri projeleri hayata geçirdiklerini anlatarak,”Yeni araç filomuzu halkımızın hizmetine sunuyoruz. En iyi hizmeti sağlamak, ilçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için çaba gösteriyoruz.  Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. Sarıçam’da yeni alınan araçlarımızın yapacağı işlerle daha kaliteli hizmetler verilecek. ”dedi.
 
Bilal Uludağ, araç filosunu daha da güçlendirerek gerek yeni yol açımı, gerekse asfalt çalışmalarını ve alt yapı hizmetlerini daha da hızlanacağını ifade etti. Uludağ,”Geçen yılda Eylül ayında alınan 25 araçla filomuzu güçlendirmiştik. İhtiyacımız olan yeni araçlarımızla da daha da güçlendi. Bundan sonra da Sarıçam’a hizmet etmeye ben ve ekibimle devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
Başkan Bilal Uludağ ve beraberindeki görevliler, yeni alınan araçlarla Belediye binasından çıkarak ilçe merkezinde kısa bir tur attılar.  
 
Sarıçam Belediyesine yeni alınan araçlar ise şöyle:
 
“4 adet Kamyon,  5 binek araç,  2 servis aracı, 2 su arazözü, 1 büyük silindir, 1 Greyder, 2 panelvan, 1 ekskavatör, 2 Beko loder, 1 adet ta mini Beko”