Kent Konseyi Başkanı Av. Yusuf Özer’inde önderliğinde Sarıçam Belediyesi’ne gelen Engelli Meclisi yaptıkları toplantının ardından Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Didem Sürenler, daha öncede engelliler için birçok çalışmalar yaptığını belirterek,”Kent Konseyi ile uyumlu bir şekilde çalışacağız. Sarıçam’ın Adana’nın yıldızı olacağına inancımız tam. Engelliler için gerek sosyal faaliyetler, gerekse onlar için yapmayı düşündüğümüz kalıcı projelerle kentimizi katkı koymak için ben ve arkadaşlarım çaba harcayacak. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

SARIÇAM GELİŞEMEYE AÇIK TEK BÖLGE

Kent Konseyi Başkanı Av. Yusuf Özer ise, Kent konseyinin şehrin tüm dinamiklerini bir araya getirecek çatı kuruluş olduğuna değinerek, bir meclisi daha oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Özer, şimdiki hedeflerinin ise Kadın Meclisini de oluşturmak olduğunu dile getirip, Engelliler meclisine başarılar diledi.

Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’ın, Adana’nın gelişmeye açık tek bölgesi olduğuna dikkat çekerek, Kent Konseyi ile birlikte hareket edeceklerini, yeni kurulan Engelli Meclisi’nin de hayırlı olması dileğinde bulundu. Bilal Uludağ,” Sarıçam, bu tür faaliyete geçen ve geçecek olan yeni kurumlarıyla Adana’nın sosyokültürel alandaki lokomotifi durumunda olacaktır. Kent konseyi Engelli Meclisinin başarılı çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Yeni Kurulan Sarıçam Kent Konseyi Engelliler Meclisi ise şu isimlerden oluştu:

“Başkan Didem Sürenler, Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği, Sabiha Taciser Derici, Engelli Bireylere İş ve Meslek edindirme Derneği, Üyeler Feride Demir, EURODER, Berrin Ünlü, İnsani Değerler Yüceltme Derneği, Şükrü Gedik, sarıçam belediye Dış İlişkiler Müdürü ve Kent Konseyi genel Sekreteri, Tarık Yalçıner, Sarıçam Gönüllüler Derneği, Nihat Ceylan, Köyçil”