Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sünnet Şölenlerinin geçen yıl olduğu gibi Belediye Binası bahçesinde 09 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacağını belirterek, erkekliğe ilk adımı atacak olan çocukların sünnet öncesi doyasıya eğleneceğini ve unutamayacakları bir gün geçireceklerini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, “ Bu etkinlik belediyemizin bir sosyal sorumluluk projesi kapsamındadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğlenceli gösterilerimiz olacak. Palyaçolar gösterilerini yaparken, çocuklarımıza ikramlar sunulacak. Yerel sanatçılarımızın konserleri ise şölene ayrı bir renk katacak.”diye konuştu.

Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ile hastane masraflarının Sarıçam Belediyesi tarafından karşılanacağını anlatan Başkan Uludağ, ”Çocuklarımızın sünneti anlaşmalı olduğumuz hastanelerde yapılacak. Onlar Allah’ın bizlere verdiği nimetler, emanetlerdir. Yaptığımız bütün hizmetler çocuklarımızın geleceği içindir.

Çocuklarını sünnet yaptıracak olan aileler, başvurularını Belediyemiz bünyesinde Şahintepe Mahallesi Atatürk Caddesi No 164’te bulunan SİMER’e yapacaklar.  Ayrıca bilgi almak için ise Turkuaz Masa 444 72 23 aranarak veya saricam.bel.tr’den bilgi alınabilecek.” şeklinde konuştu.