Sarıçam Belediyesi Başkanı Bilal Uludağ, 14 aylık dönem içinde ilçede ilklere imza attıklarını belirterek, amaçlarının gelişen Sarıçam'ı daha da ileriye taşımak olduğu kaydetti. Başkan Bilal Uludağ,"Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü İlçedeki mahallerimizde çalışmalarını yürütüyor.  Kaldırım, Park ve asfalt yapılıyor. Bazı mahallelerimizde ilk kez böyle bir çalışma oluyor. Bende sık sık bu yapılan çalışmaları yerinde inceliyorum. "dedi.

YENİ BULVARLAR AÇILACAK

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde asfalt çalışmalarının devam ettiğini, ihtiyaç olan mahallelerde de çalışmaların yapılacağını anlatan Başkan Uludağ,  öncelikli olarak bozuk olan yolların yapıldığını dile getirdi. Uludağ," Ekiplerimiz yaptıkları ön çalışmalar sonucunda asfalt olmayan ve çok yıpranmış yerleri belirleyerek bu mahallelerde de çalışmalarını yapıyor.  Yeni Bulvar açma çalışmalarımız ise Büyükşehir Belediyesi uyumlu bir şekilde sürdürülüyor.   6 ayrı noktada park çalışmaları sürüyor."diye konuştu.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ, kaldırım çalışması yapan işçilerle sohbet edip, onlara kısa süreli de olsa yardım etmeyi ihmal etmedi.