Sarıçam İlçesi'nin sorunlarına son vermek için yatırımlarını sürdüren ASKİ, bu kez de Beyceli Mahallesi'nde yer alan yeni yapıların kanalizasyon hattı bağlantılarını gerçekleştirerek bölgedeki vatandaşlarımızın problem yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 1100 metrelik projenin çalışmalarına bir hafta önce başlayan ASKİ ekipleri, Beyceli Mahallesi Mimoza Caddesi 3513, 3565, 3567, 3571 sokaklar başta olmak üzere aynı zamanda çok sayıda ara sokakta da gerekli müdahaleleri yapıyor. Çalışma neticesinde bölgede herhangi bir alt yapı sorunu kalmayacak.

ASKİ, SORUNSUZ BİR ADANA İÇİN ÇALIŞIYOR

Adana’da yapılaşmanın hızla sürdüğünü belirten ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, şehrin alt yapısına önem verdiklerini vurguladı ve Adana'nın her yerinde ve özellikle yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde, vatandaşların herhangi bir problem yaşamaması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. OPRUKÇU, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle, Başkan SÖZLÜ’nün talimatları doğrultusunda, sorunsuz ve yaşanabilir bir Adana yaratmak için çabaladıklarını ifade etti.

Beyceli Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmanın hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.