Her Çarşamba günü gerçekleştirilen günde “Başkanla kendin görüş” sloganıyla hareket edilerek 07.30 ile 10.00 saatleri arasında Başkan Bilal Uludağ, vatandaşların yanlarına tek tek giderek sorun ve taleplerini dinliyor.  Oldukça sıcak ve samimi ortamda yapılan görüşmelerde vatandaşlar, istek, talep ve önerilerini Başkan Uludağ'a birinci ağızdan ulaştırma imkânına kavuşmuş oluyor.

ANINDA ÇÖZÜM

Başkan Bilal Uludağ, İletişim ve diyaloga her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, ”Belediyemizde vatandaşlarımızla bire bir görüşme imkânı bizler içinde iyi oluyor. Kendilerinin sorunlarını dinliyor ve elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz.  Her Çarşamba günü belirlenen saatlerde vatandaşla görüşme geleneğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Bizler onlara hizmet için varız ve kapımız her zaman açık.”dedi.

Görüşmeler sırasında birim müdürleri de bulunurken, sorunlara anında müdahale etme şansı da bulunuyor. Başkan Uludağ, katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyeciliğin gerekliliği olan halkla sürekli iletişim gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmediklerini belirterek, kendilerinin ekip olarak ilçe halkı için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti. Uludağ, “Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur” ilkesinden yola çıktıklarını, kendilerine iletilen her türlü sorun, istek ve talepleri, imkânları ölçüsünde çözmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Başkanla görüşen vatandaşlar ise, yaşadıkları sorunlarla yakından ilgilenilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.