Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hizmet içi eğitimlerin önemini vurgulayarak, planlanan şekilde belirli aralıklarla personelin bilgilendirilmesinin sağlanacağını ifade etti.

Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda 5 gün süreyle tam gün olarak devam edecek olan seminerin ilk gününe Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çalışanlar, eğitimci olarak ise Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkikçisi Arif Gani katıldı. Seminer boyunca ise Arif Gani tarafından “Kalite Yönetimi Sistemi ISO 9001 Temel Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi ve Risk Tabanlı Proses Yönetimi” konuları anlatılacak.


Eğitim programının açılışında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu tür hizmet içi eğitimlere her zaman önem verdiklerini belirterek, belirli aralıklarla personelin bilgilendirilmesinin sağlanmasına devam edileceğini söyledi. Bilal Uludağ, “Hayatımızda en değerli ve pahalı şey bilgidir.  Bilgi bizi ileriye taşıyabilecek bir hazinedir.  Bütün yaptığımız çalışmalar Sarıçam İlçemizi bir marka haline getirmek içindir.  Belediyemizde kurumsallaşma adına alınan bu eğitimler ve sonrasında alınacak Kalite Tescil belgesi, hizmet adına olumlu yansımalara neden olacaktır. Emeği geçenlere, katılımcılara ve eğitimi veren Arif Gani beye teşekkür ediyorum.”diye konuştu.