Arif Nihat Asya Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine Sarıçam Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Alparslan Akıllı, Yazar Davut Can, öğretmenler ve veliler katıldı.

İlçede okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve velilerin okuma konusunda öğrenciler üzerindeki etkinliğinin artırılmasının amaçlandığı yarışmaya katılan 75 veli arasından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

BİLAL ULUDAĞ: ‘BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOKTUR’

Velilerin öğrenciler üzerindeki etkilerinin önemli olduğunu ve yapılan etkinliğin ilçelerinde de okuma alışkanlığını olumlu yönde etkileyeceğine inandıklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ şunları kaydetti: ‘’Düzenlenen yarışma kapsamında velilerimiz için kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ‘Başarı Evde Başlar’ adlı kitabı hediye ettik. Çocuklar için ilk örnek aileleridir. Velilerimizin kitap okuma alışkanlığı edinmeleri kendilerini örnek olan çocukları için de çok faydalı olacaktır. Biz bu doğrultuda öğrencilerimizin ve velilerimizin ortak bir proje etrafında çalışmalarını sağlayarak okul başarılarını arttırmak için, öğrenci-veli-okul işbirliğine her daim katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.Yarışmada dereceye girenleri kutluyorum. Bu yarışma her açıdan öğrenciler, veliler ve bizler için kazanımdır. Bu yarışmanın kaybedeni yoktur. ”

Yarışmaya katılan 75 veli arasında yapılan değerlendirme neticesinde, Pınar Şahin birinci olurken, ikinci Ayfer Kaplan, üçüncü Tülay Yaşar, dördüncü Şenay Kılıç ve beşinci Nazlı Gedik’e ödülleri protokol tarafından takdim edildi.