Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda Kent Konseyi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kent Konseyinin yeni seçilen Başkanı İbrahim Akyürek’e ve üyelerine görevlerinde başarılar diledi.  Bilal Uludağ, Kent Konseylerinin kentlerin tüm değerleri ve dinamikleri bir araya getiren bir unsur olduğunu belirterek,” Kent konseyi İlçemizde var olan ihtiyaçların giderilmesi konusunda çalışma yapan gönüllü bir kurumdur.  Başarılı çalışmalar yapacağına da inancımız tamdır. Görev alanları kutluyor ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Sarıçam Kent Konseyi Başkanlığına seçilen İbrahim Akyürek,  genel Kurul üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı. Akyürek,  kendilerine güvenerek bu göreve getirenleri mahçup etmeyeceklerini belirterek,” Böylesine güzel ve gelişime açık bir ilçede Kent Konseyi başkanı olmaktan onur duyuyorum.  Kent konseyleri kentte yaşayan insanlarda ayırım gözetmeden kentin menfaatlerini gözeterek projeler üretir ve tamamen gönüllü çalışmalar yapar. Sarıçam İlçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Başkanımız Bilal Uludağ’ın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her yönüyle gelişime açık olan ilçemizin tanıtımı için hep birlikte çalışacağız.” diye konuştu.

Yeni seçilen çalışma arkadaşlarıyla birlikte Sarıçam’ı her açıdan temsil edeceklerini belirten İbrahim Akyürek, modern şehirleşme anlamın da halkın ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulunduracaklarını kaydetti. Akyürek,”İlçemiz için konunun uzmanlarıyla her zaman diyalog içinde olacağız. Onlardan edineceğimiz bilgiler ışığında tasarı, proje ve raporları ilgili yerlere sunacağız. Önceliğimiz her zaman insanlara hizmet ederek onları mutlu etmektir.”şeklinde konuştu.

Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, yönetimde bulunanları ise şöyle açıkladı:

“Ayla Gül Emrahoğlu, Av. Alperen Pişkin, Mahmut Nimet Dalkır, Mehmet Bilbek, Metin Eker, Ayşe Tatlıcıoğlu, Miktat Adıyaman, Zeki Yılmaz, Ali Erdoğan, Elmas Yıldırım, Didem Atçıoğlu, Mustafa Pekel, Uzm. Dr. Fatih Kaya, Ömer Saim Ünal, Rıza Kanber, Elif Hatun Kılıçbeyli, Şükrü Gedik”