Adanahabermerkezi.com
Ancak aralarında inşaat firması sahiplerinin de bulunduğu kişilerinde bulunduğu bir grup tarafından kurulan Sarıçam platformundan ise CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in yetkililere yaptığı "Altyapı" çağrısına tepki geldi. 
Lütfen şaşırmayın.
Evet.
Sarıçam Platformu,Tümer'in,  Sarıçam'da yeni yapılan apartmanların yanında fosseptik çukuru açılmasının içler acısı olduğunu bunun yerine yerel yöneticilerin kanalizasyonda dahil her türlü altyapıyı tamamlaması gerektiğini içeren açıklamasına TEPKİ GÖSTERDİLER..
Yani Sarıçam platformuna göre Sarıçam'da altyapı sorunu yok. Ve Fosseptik çukuru da normal. Zira Sarıçam platformu üyelerince yapılan açıklamada 
Milletvekili Tümer'in Sarıçam'da altyapı sorunu olduğu şeklindeki açıklamalarının doğru olmadığı ifade ettiler. Yani Milletvekili Tümer doğruları söylemiyor. 
Peki madem Tümer doğruları söylemiyor, Adana'daki sıradan bir yağışın ardından aşağıdaki fotoğrafta yer aldığı gibi neden Sarıçam'da bazı bölgeler sular altında kalıyor.

Malesef, bir yağış, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'i altyapı konusunda haklı çıkardı.


Yoksa yukarıdaki Fotoğraf Sarıçam değil mi? Sırf siyaset olsun diye bir Milletvekilini "Doğru söylememekle" suçlayacaksanız, bunu yapmak için önce Sarıçam'ın gerçeklerini bilmeniz gerekir. Bu arada, Halkın sorununu dile getirdiği için bir Milletvekiline teşekkür edileceğine, gerçekleri saklayarak, bir Milletvekilini adeta "Yalancılıkla" suçlayan Sarıçam Platformu'nun da hangi amaçla kurulmuş olduğunu Adanalı görmüş oldu.  

Sarıçam Platformunun açıklamasından ilgili bölüm

"Sarıçam Platformu üyeleri, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in Sarıçam'daki yeni yerleşim bölgelerine yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.
Sarıçam Platformu adına yapılan açıklamada, Milletvekili Tümer'in Sarıçam'da altyapı sorunu olduğu şeklindeki açıklamalarının doğru olmadığı ifade edildi.
Bölgede kanalizasyon altyapısının biten birçok projede tamamlandığı vurgulanan açıklamada, "Son iki aydır da ASKİ, bölgemizde çift ekiple mesai harcamaktadır. Dolayısıyla, 2018 ortasında bu sorunun Sarıçam için tarih olacağı aşikardır. Doğalgaz şirketi Aksagaz 2017 içerisinde bölgedeki yatırımlarının yüzde 48'ini Sarıçam'a yönlendirmiştir. Doğalgaz ile ilgili altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Aksagaz altyapısı tamamlanan bölgede gaz açımına başlamıştır. Bunların yanı sıra Adana'nın elektrik altyapısı en sorunsuz ilçesi Sarıçam'dır. Çünkü diğer ilçelerin aksine, trafo yerleri Sarıçam'da belediye tarafından tahsis edilmiştir. Tahsis edilen 400'e yakın trafonun büyük çoğunluğu Enerjisa'nın 2016-2017 yatırım programı kapsamında bölgeye konulmuştur. Biten projelere erişim sağlanmış olup, bu husustaki çalışmalar da tüm hızıyla devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.