Mehmet Akif Ersoy Mahallesi D-400 Karayolu ile Otoyol’u birbirine bağlayan Çevre Yolu (Sezai Karakoç Bulvarı) üzerinde ki arsa üzerinde yapımı başlanan hizmet binası 280 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Başkan Ahmet Zenbilci, Belediye hizmet binasının inşaatını bizzat başlattı.  Bir süre çalışmayı yerinde takip eden Başkan Zenbilci, yol yapımı için Fen İşleri Müdürlüğü teknik elamanlarından da bilgi aldı. Başkan Ahmet Zenbilci, halkın belediye hizmet binasına hızlı ulaşım sağlaması için dolmuş güzergahlarında da düzenleme yapılması için çalışacaklarını da belirterek, “Belediye hizmet binasına sarıçamlının ulaşımını kolaylaştırmak için hem İncirlik güzergahına hem de Kozanyolu güzergahında taşımacılık yapan otobüs ve dolmuş hatlarına ilave güzergah eklenmesi için hem Ulaşım Koordinasyon Merkezi hem de ilgili duraklarla görüşmelerimiz var. Bu konuda girişimlerimiz devam ediyor. Çünkü bu bölgeye Sarıçam Kaymakamlık binası ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları da yapılıyor. Emniyet Müdürlüğünün hizmet binası ihalesi bu yıl içinde gerçekleşecek.Sarıçamlılar kamu ile ilgili tüm sorunlarını burada çözecek. ” dedi.

Bu arada belediye hizmet binasını yapan yüklenici firma bir hatalık temel yeri kazma çalışmalarının tamamlayarak inşaatına 10 gün içinde başlaması ve 280 gün içinde de binayı teslim etmesi bekleniyor. Yüklenici firmaya yer teslimi sırasında İlbank mühendisleri ve yetkilileri de hazır bulundu.