Dernek binasından gerçekleşen mevlide Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Muhammet Çetin başta olmak üzere, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malülleri Adana Dernek Başkanı Emine Bilgen ve Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Coşkun Adaber ile çok sayıda Şehit ve Gazi yakınları katıldı.
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şube Başkanlığı binasında öğle yemeğinde biraraya gelen Şehit ve Gazi Yakınları Hayırsever İş adamı Hyundai Ertuğrul Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Ertuğrul'un verdiği yemek ve okuttuğu mevlit için teşekkür ettiler.
Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adana ŞUbe Başkanı Muhammet Çetin mevlit sonrası yaptığı açıklamada; " Hayırsever İş adamımız Hulusi Ertuğrul sürekli bizlere destek ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Belli dönemlerde de gerek yemek organizasyonları gerekse de mevlit okutarak hem bizleri hem de şehitlerimizi yağdediyor. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.
Hayırsever İş adamı Hulusi Ertuğrul ise; "onlar bu ülke için canını hiçe sayarken bizlerin yaptığının hiç bir önemi yok, asıl onlar bizlere haklarını helal etsin" dedi.
Yemek ve mevlit sonrası Hyundai Ertuğrul Plaza personelleri Şehit ve Gazi yakınlarına bazı hediyeler vererek onlarla sohbet etti.